Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] sterowniki karty graficznej na old pc

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie uruchomiłem sobie starego pc, i pomyślałem że moge tam se postawić bota do lola, wymagania jakoś spełnia, 1,5gb ramu, karta graficzna 1gb (zaminiłem bo do mojego kupiłem nowszą a z tą co zrobić nie miałem), zainstalowałem xp, bo chyba 7 nie dała rady... ale nie w typ sprawa, problem ze sterownikami, do karty graficznej i dzwiekowej, nie moge...

1375008128-U970986.png

w tym rzecz, nie mam sterownika do karty graficznej i dzwiekowej, czyli lol nie odpali. Nie wiem jak go znaleźć, szukałem dużo, może są jakieś "standardowe/zwykłe" sterowniki, mniejsza. Proszę o pomoc.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Stery powinny być na płytce z pudełka, jak nie masz takowej płytki to musisz je pobrać z neta. Skoro więc mówisz, że szukałeś a nie znalazłeś i prosisz nas o pomoc w ich znalezieniu to podaj nam dokładnie jaką masz kartę graficzną ;)

Opublikowano

Stery powinny być na płytce z pudełka, jak nie masz takowej płytki to musisz je pobrać z neta. Skoro więc mówisz, że szukałeś a nie znalazłeś i prosisz nas o pomoc w ich znalezieniu to podaj nam dokładnie jaką masz kartę graficzną ;)

w tym problem ze to jest, nie wiem czy wiecie taki komputer co kiedys w firmach był, nie duży, szeroki, i straszne dźwięki wydaje, tego kloca nie rozkręce drugi raz :/. Chyba że poproszę jakiego speca (czyt. dziadka) on tam się z elektroniką bawi to może rozkręci to. Nie moge znaleźć gdzieś czegoś co wyszuka mi sterownik? Jest taka opcja na stronie nvidi ale tam nic nie znalazło, czyli raczej nie z tej firmy. nvm, jak może ktoś pomoc to git. Dam edita jak to sound[...] coś sprawdze.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

A tutaj trochę inny problem, teraz na moim pc (mam win7 ultimate):

1375103175-U970986.png

czemu nie mam takich rzaczy: moje dokumenty, pulpit itd.

Opublikowano

@refresh!!!

Opublikowano

A tutaj trochę inny problem, teraz na moim pc (mam win7 ultimate):

1375103175-U970986.png

czemu nie mam takich rzaczy: moje dokumenty, pulpit itd.

Również mam Win 7 i przynajmniej u mnie każda z zaznaczonych ikonek ma po lewej stronie strzałeczkę, która rozwija "poddziały" i tak dla przykładu po rozwinięciu np. Biblioteki wyskoczą Dokumenty, Muzyka etc. A i jest jeszcze drugi sposób: możesz kliknąć na te, a wtedy "poddziały" wyskoczą w większej formie po prawej stronie (będa tam gdzie masz napisane na SS DIRRECTX9 2010JUNE etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...